Nå kan du lease Østlandets kuleste bil! Det finnes bare TO The Beat-biler på hele Østlandet, og DU kan få lease den billig!

Støtt din favorittkanal og få en billig leasing-bil som takk!
Du velger selv hvilken type bil du ønsker å kjøre – bilen blir først foliert når du har valgt det merke og den modellen du ønsker! Velg mellom biler fra Ford, Mercedes, Range Rover, Kia og Volkswagen, alt ettersom hva som passer deg og din livsstil.

Den nye bilen din kan koste så lite som 1199,-/mnd, og en kontrakt varer i 36 mnd fra signering. Alt av forsikring kan også enkelt ordnes på stedet om nødvendig, og dette starter fra 387,-/mnd.

Hvordan er dette mulig?
Jo, det er altså slik at du som er på jakt etter leasingbil kan velge å leie en bil med reklame på. Da blir leasingen enda rimeligere på allerede gunstige priser, også når det gjelder forsikring.

Er du en av våre nye ambassadører på veien?
Det eneste du trenger å gjøre er å følge linken her, velge bilen du ønsker å lease og sende inn en forespørsel. Du vil så bli kontaktet av en ansatt hos Automedia som vil ta deg gjennom resten av prosessen. Når du har fått bilen, ta gjerne et bilde av den og send den inn til oss!

Løp og lease!