Biltilbehør

Biltilbehør er ting som gjør bilen din mer komfortabel, praktisk og sikker, eller gjør at den ser ren og fin ut. Katalogen på www.Autodeler.co.no gir deg et bredt utvalg av tilbehør, som kan være nyttig for enhver bileier. Dette omfatter følgende kategorier:
Bilmatter. Produkter i denne kategorien er uunngåelige for å holde bilgulvet rent. Dette gjelder også holdere for oppbevaring,  slik som mobiltelefon på dashbordet.
Bilelektronikk. Kategorien består av en rekke elektroniske innretninger og utstyr, fra Bluetooth-moduler til satellitt navigasjonsenheter: alle disse apparatene er ment for å hindre sjåføren i å bli distrahert under kjøring.
Vask- og vedlikeholdsprodukter. Dette omfatter luftfriskere og en rekke verktøy og produkter for vask av bil og elementer, slik som interiørbørster, isskrapere, kluter og naler etc. De hjelper med å holde bilens ytre rent.
Eksteriør-utstyr. Dette utstyret, inkludert rammer til registreringsskilt, takbokser, snøkjeder, hjuldeksel og vindskydd, kan hjelpe med å beskytte bilens ytre eller gjøre transport enklere.

Trekk. Dette omfatter beskyttelsestrekk for armlener, seter, ratt, hjul eller hele bilen.
Reise-, nød- og reparasjonsverktøy. Dette omfatter kompressorer, jekker, pumper, pærer, nøkler, spader, lappesaker,  dekksperrer, ledninger og batteriladere. Alt er nødvendig på veien.
Nød- og havari. Denne kategorien omfatter førstehjelpsutstyr, nødhammere, brannslukkere, sikkerhetsvester, lommelykter og varseltrekanter. Slikt utstyr er uunnværlig i en nødsituasjon.
Tau og stropper. Dette inkluderer løfteslynger, stropper og slepetau.
Solgardiner. Dette utstyret hjelper deg å beskytte bilens interiør mot sollys.
Poser og organisering. Dette inkluderer forskjellige ting for praktisk organisering i bagasjerommet, slik som poser, nett osv.
Komfort i bilen. Denne kategorien omfatter lufttørkere og nakkestøtteputer.
Utstyr for reise med dyr omfatter setetrekk, som er praktisk når du reiser med firbeinte.
Barneutstyr. Denne kategorien inkluderer barneseter til barn i alle aldre, fra spebarnsstoler til booster-seter.
Kjølebokser. De gir deg muligheten til å holde mat og drikke kjølig under reisen.

Informasjon gitt av autodeler.co.no.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.